Vaak hoor ik als ik over mijn bussines vertel en dat is multi levelnetwerk marketing, dat dat een piramide systeem is.

Dat maar een paar mensen er veel geld mee verdienen. Gek eigenlijk, want een bank, een winkel of welk ander bedrijf is een piramide systeem. De directeur, de manager, de aandeelhouders verdienen altijd meer dan het personeel. En op een gegeven moment zit je aan je topsalaris. En als je onder aan de ladder zit, is dat vaak niet heel veel. Je zit vast aan werktijden, vakanties moet je verdienen en complimenten krijg je ook niet vaak.

Als ZZP-er werk je vaak wel je passie, maar heel veel uur om een goed inkomen te hebben en als je niet werkt geen inkomen en je bouwt geen pensioen op.

Herkenbaar?


In mijn bussines is dat anders. Ik zal niet zeggen dat dat makkelijk gaat, je moet er consistent en zeker in het begin hard voor werken en doorzettingsvermogen voor hebben. Voor mij uitdaging en voor jou ook?


Als je dit doet kun je met parttime werken een goed inkomen verdienen en ook nog een pensioen opbouwen. Als je even niet kan werken, dan gaat, wat wij noemen, je passieve inkomen gewoon door. Ook als je met pensioen gaat.

Als je een bepaalde omzet haalt en anderen helpt in het bussines plan te groeien kom je in aanmerking voor leuke incentives, als een reis, aan carplan en zelfs een winstuitkering. En nu denk je vast ja, ja, dat is maar voor een enkeling weggelegd.

Ja en nee, die "enkeling" heeft er hard voorgewerkt, zijn doelen zijn gesteld, zijn ambitie is gevolgd en hij is er voor gegaan en dat kan iedereen bij ons bedrijf. Ik heb op een wereldwijde bijeenkomst van ons bedrijf heel veel cheques voorbij zien komen. Statistieken zijn er, over hoeveel mensen hier komen en nogmaals dat gaat niet zomaar. Je maakt een plan, een doel, komt in actie en moet volhouden.


Denk hier eens over na, wil je meer vrije tijd, werken in je eigen tempo en tijd, werk je graag met mensen en geloof jij in gezonde en eerlijke levensstijl? Wil je meer dan nu, ook al is het wel prima, maar heb je nog dromen. Ben je eigenlijk wel zo blij met je huidige werk? nou zo kan ik nog veel meer vragen stellen, denk er maar eens over na.


Misschien vind je het wel leuk om eens te komen praten, nu ik je dit beeld geschetst heb. Op een ander wijze denken over werk en inkomen. Neem gerust contact op.

Of wil je je gelijk registreren en aan de slag, als je dat doet neem ik heel snel contact op en ga je begeleiden, hoe te starten en je business op te bouwen.   

 

Als je op onderstaande link klikt, kom je op de site van Foreverlivingproducts.com. Daar is een knop registreren