2018/2019 Hoe mijn jaar is vergaan en hoe ik succesvol ben geworden. 

Ik ken Forever al 2 jaar en ben super fan van de producten. Door me te verdiepen in het businessplan ging het kriebelen. En besloot ik, nu ruim een jaar geleden, er voor te gaan. Ik heb een plan gemaakt en doelen gesteld. Het resultaat is er. Ik ben 8 uur minder gaan werken en mijn inkomsten groeien langzaam aan via Forever. En een geweldige reis naar de Global Rally in Dallas gemaakt. De Global Rally is een wereldwijde bijeenkomst van Forever waar de winst wordt uitgedeeld aan de Forever Bussines owners die dit verdient hebben, door zelf en met hun team een geweldig resultaat te hebben neergezet. Een mega bijeenkomst met alle teams van over de gehele wereld. Het gaf een gevoel van trots om met dit bedrijf te mogen samen werken.

 

Het is voor mij een nieuwe start en een kans om mijn leven anders vorm te gaan geven. Er komt ruimte in mijn gedachten om eerder te stoppen met mijn huidige werk wat ik heel lang doe en waar ik ook wel klaar mee ben. Tot nu toe zou ik niet weten hoe ik mijn leven anders zou moeten leven en wat voor werk ik dan zou doen. Ik ben al vanaf mij 17de  in de zorg werkzaam en heb zoveel gehoord en gezien dat ik wat anders zou willen. Maar ja, wat? Forever bied een kans en uitkomst.

Het gaat er naar uitzien dat ik eerder  kan stoppen met mijn werk en van Forever kan gaan leven en het is ook nog een mooie aanvulling op mijn pensioen. Daarbij doe ik dingen die ik niet voor mogelijk heb gehouden. Ik ga op markten en beurzen staan en vind dit ongelooflijk leuk. En nog leuker ik heb een aantal teamleden en ook zij zijn hun leven aan het vorm geven met Forever en ik mag en kan ze coachen en begeleiden.

Ik heb afgelopen jaar veel nieuwe dingen geleerd over de producten, over huidverzorging, over supplementen en gezondheid. Juist omdat alles nieuw is vind ik het leuk en mijn creativiteit wordt aangesproken, waar ik enorm van geniet. 

Mijn kennismaking en nu samenwerking met Forever heeft mijn leven een andere en nog positiever wending gegeven. ik ben heel benieuwd hoe 2020 gaat verlopen en waar ik volgend jaar sta. 

Grijp jij je kans om je leven anders en nog mooier vorm te gaan geven, meld je dan aan of stuur een berichtje.