Netwerkmarketing business model van Forever 

Belangrijk is om te beseffen dat met dit model iedereen er beter van wordt. Waarom? Omdat je én goede producten gebruikt én iedereen inkomen kan genereren door: Omzet te maken.

Hoe krijg je omzet?
       1. Gebruik van producten
       2. Aanbevelen van producten
       3. Inschrijven van mensen en deze een vliegende start laten maken
       4. Door begeleiden en activeren van je teamleden om omzet te maken, waardoor zijn ook gaan verdienen.
Deze vier bezigheden is alles wat je hoeft te doen.

 

Passief inkomen: hoe werkt dit?

Forever heeft als regel dat je maandelijks afhankelijk van je positie een winstuitkering krijgt, dat noemen ze recap en is een soort commissie op je volledige omzet. Ook jouw eigen gebruik. (de korting die je krijgt, is deels inkoop korting en deels commissie over je team waar jij ook onderdeel van bent, die krijg je altijd).
Forever heeft daarbij als regel, dat je maandelijks 4CC moet doen, waarom, zij willen niet dat jij met niets doen, toch over de omzet van je team verdient.

Vaak krijg ik de vraag, maar dan gaat het over de rug of ten kostte van je team, (piramide). Mijn antwoord is dan nee, het kost hun niets, het is een winst uitkering van Forever over de omzet van het team.
Als mijn teamleden niet veel doen, ja, dan doe ik het niet goed of heb ik de verkeerde mensen en verdien ik ook minder. Belangrijk is om dat niemand aan te rekenen of er als temleider op te rekenen, maar naar je eigen aandeel te kijken.
Uiteraard kun je je team motiveren en stimuleren.


Zo “verkoop” je het bussines model en niet de producten.

Voorbeeld, ik wil mijn producten graag in een sportschool hebben. Dan ga ik niet de producten promoten, want die zijn er veelal wel, maar ik ga het bussines model promoten. Ik ga met de eigenaar/teamleider van de sportschool praten over meer inkomen, dat kan zowel individueel als voor de sportschool zijn. Door Forever Business owner te worden en het personeel zijn team laten worden, creëer je win/win situatie. Wanneer de eigenaar zijn personeel de winst laat behouden van de verkoop van de producten, hebben zij extra inkomen, mogelijk bouwen ze zelf ook een team op, en de eigenaar krijgt zijn commissie over zijn teamomzet.
Dan pas ga ik kijken welke producten er passen en daar een plan voor maken.

Zo kun je allerlei bedrijven bezoeken, waar je dit uitlegt. 


Zo gaat het met het opbouwen van een team en zo praat ik over de bussines, win/win, altijd want met ieder actief teamlid, groot of klein verdient iedereen eraan.