Klik op de afbeelding en je komt in mijn Forevershop. Forever zorgt voor de distributie, tekst en kwaliteit. 

Als ik acties heb, moet je mij even mailen of bij Forever je naam e.d., opgeven als klant, dan kan ik contact met je opnemen om bijvoorbeeld je verzendkosten terug te betalen. Boven de € 50 doe ik dat altijd.   

Vaste klanten krijgen extra aanbiedingen en nieuwe klanten kunnen rekenen op leuke verassing(en).  

 

Wil jij nog een goede en fijne hand sanitizer, ik heb er nog een aantal. Fijn gevoel, plakt niet, ontsmet en ook beeldscherm (oa van je telefoon, maar ook laptop enzo) word er heel schoon van. Je gebruikt weinig dus gaat lang mee.

 

Verhoog je weerstand met de Aloë Vera gel of de bijenproducten.  

 

Op de site kun je lezen wat de Aloë allemaal doet. Mijn ervaring is dat ik meer weerstand heb, meer energie en mijn minder hoef te eten. In het boek wat ik heb gelezen, The Medicine plant, staan veel meer positieve bijwerking van de Aloë Vera. Ik raad je aan om drie maanden eens te proberen en dan je ervaring met mij te delen.  

 

C9, negen dagen je systeem resetten en schoonmaken.  Best pittig, maar zo fijn. Ik doe het twee keer per jaar, even schoon worden van binnen en met de verzorgings producten ook van buiten.

Na de 9 dagen is het uiteraard belangrijk door te gaan. Of een F15 of persoonlijk advies van mij en verdere gratis coaching,  

Een top product. puur natuur en het gaat echt heel lang mee. De stick is hygiënisch en  voelt fris. Je hoeft in principe maar één keer per dag te doen.

Ik had nooit deo gebruikt, ik vind dat vies en stinken tot ik deze ontdekte en ervaarde dat het gewoon fijn gevoel is om fris te voelen onder je oksels. Niet dat ik nu zo zweette of stonk, maar simpel minder fris gevoel.  

Een super veilige en zeer goede bescherming tegen de zon. De factor 20,30 of 50 staat niet voor de mate van bescherming, maar voor de duur. Omdat het puur natuur is en ook Aloë Vera bevat is het hydraterend en kan iedereen het gebruiken. Ik ben een zon liefhebber maar ervaar vaak plakkerige anti zonnebrand  of een wit laagje. Dit is echt heel fijn en tretk snel in.    

Wat deze tandpasta zo bijzonder maakt is de samenstelling. Alleen natuurlijke middelen tegen caries en gaatjes. Ik ervaar zelf het verschil, maar hoor het ook van klanten. Ze krijgen complimenten van de tandarts dat ze beter poesten.  Er zit  Aloë Vera in, Irisch moss, een plantje wat je tanden polijst  en de mind smaak geeft en geen fluoride. Door de propolis wordt de kans op ontstekingen en zo sterk verminderd. Daarbij gebruik je aanzienlijk minder hoeveelheid, gewoon een druppeltje en dat is voldoende.     

Visolie is belangrijk ingrediënt in je voeding. Er is veel onderzoek wat  deze olie allemaal  kan doen. Vroeger was er de levertraan en deze tabletten vervangen dat. Ga maar eens googelen  wat visolie allemaal doet voor je gezondheid.  Bijzonder is dat Forever zorgt voor een topkwaliteit en dit zo bewerkt, dat het nog beter opgenomen wordt in je systeem. Daarbij vissen zij op pijlstaart inktvissen, zeer olierijk. Die zich snel voortplant en daardoor vist Forever de oceaan niet leeg. Goed voor milieu. 

Ons top product, een "zelfdenkende" crème.  De heat werkt bijzonder goed bij spierpijn, vermoeide voeten en zelfs bij hoofdpijn.  Een klein beetje op je slapen en je hoofdpijn wordt minder.  Geen verbranding  van de huid, maar de warmte vanuit binnen naar buiten.  

De pure gel voor van alles.  Droge huid, pukkels, vermindering van psoriasis, lichte brandwonden en sneetjes. Bij blauwe plekken en kneuzingen kan het verzachtend zijn. Zelfs onze koningin gebruikt het na haar knieoperatie. De werking van de Aloë is bijzonder..  

De First is mijn favoriet, een heerlijk spray die ik gebruik als body lotion.  Het is ook voor kinderen met wondjes heel

fijn omdat je kan sprayen. Trekt zeer snel in en gaat lang mee. Hydrateert, verkoeld en verzacht.  

Kinderen van deze tijd, eten niet altijd even gezond. Maar je geen zorgen het komt wel. Onze kleindochter is gek op deze "snoepjes" en zo wordt haar weerstand verhoogd en tekorten in vitamines en dergelijke aangevuld.  

Bijen zijn bijzonder dieren die ons stoffen geven waar we veel aan hebben. De Bee Pollen helpen je om veel minder last te hebben van je hooikoorts en pollen. En dat op een natuurlijke wijze.  De propolis, een stofje dat er voor zorgt dat de bijeen korf, infectie vrij blijft, is in wezen een natuurlijk antibiotica.  Het helpt je griep te weerstaan, minder verkoudheid met meer weerstand.  De Jelly is nog meer bijzonder, want het wordt gemaakt door de koningin en zorgt voor weerstand en energie.  

Kom je niet aan je dagelijkse hoeveel groente of wil je extra energie. Vitamines, mineralen en dat in een lekkere shake met proteïne, combineer dit dan met de Alev Vera shake. 

Een top begin van je dag in plaats van brood of granen ontbijt. Geen suikers , niet aankomen en wel energie.  Banaantje er bij en shaken maar.   

Een fijne lippenbalsem die niet plakt en toch zijn werkt goed doet.  Een klant vertelde mij dat het nu veel fijner zoenen met zijn vriendin is.  Mijn ervaring is dat het ook veel langer blijft zitten.

 

Nu bij een besteding van minimaal 25 euro een gratis lips om te proberen.  

Aloë Vera is desinfecterend en groot voordeel is dat deze niet plakt,  trekt snel in  en ruikt ook nog eens lekker, in de huidige tijd van infecties mag het niet ontbreken. Ik heb lichte smetvres en gebruik dit vaak, zeker met de flexplekken en PC-toetsenborden, waar we aan werken. Denk ook aan griep en virus, deze krijgen minder kans.  

 

Nu bij een besteding van minimaal 25 euro een gratis sanitizer om te proberen.

Ik heb er nog een paar in voorraad. 

 

Dit is een wondermiddel voor je spieren, gewrichten en veel meer. Sinds ik dit nu dagelijks gebruik heb ik minder last van mijn artrose. 

Hyaluronzuur is een stof die we zelf maken, maar bij sporten en ouder worden vaak te weinig. Gevolg stramme en pijnlijke spieren en gewrichten.  

Hyaluronan is het hoofdbestanddeel van de synovia (gewrichtsvloeistof) en werkt als smeermiddel bij alle gewrichts- bewegingen.  

Forever heeft een procedé ontwikkeld waardoor we het kunnen opnemen.

In combinatie met  gemberolie en turmeric extract heeft het een heilzame werking. Kijk maar eens op Wikipedia wat er overgeschreven wordt.