Mijn leven staat in het teken van mensen helpen en ondersteunen. Al jaren als GZ-psycholoog, ik heb mijn droom verwezenlijkt en een eigen praktijk en opleiding georganiseerd. Hard werken, prachtige tijd en heel veel gezien. Door alle veranderingen in de zorg heb ik besloten een andere weg te gaan, ik ben nu werkzaam bij een mooi zorgbedrijf, maar wil wat anders.

Toen kwam ik Forever tegen, een concept wat ik niet kende, producten op basis van de ALoë Vera, waar ik echt fan van geworden ben. De producten werken en ik heb besloten hier energie in te gaan steken. Meer vrijheid, omgaan met een leuke, gemotiveerde, positieve mensen en mensen helpen om op een andere vrijere wijze geld te verdienen en hun droom waar te maken. 

 

Mijn ondernemersbloed is weer gaan stromen en ik wil jou laten zien, wat voor kansen er zijn. Zo komt mijn ondernemers kant en hulpverleners kant toch weer bij elkaar. 

 

Gezondheid en dromen.  

Ik fitness al jaren, voelde me goed, nu met de Aloë Vera voel ik me nog beter, meer energie en fitter. De C9 (een cleansing programma) gaf de doorslag. De verzorgingsproducten zijn geweldig, eelt op mijn voeten verdwijnt, pukkels die maar terug kwamen, ze zijn er niet meer of heel snel weg, ruwe, droge handen geen last meer van.

 

Naast de ondersteuning van anderen, wat mijn passie is, heb ik een persoonlijke droom. Ik wil tijd om een boek schrijven. Forever geeft mij die kans en ik ga er voor, ga jij ook voor je droom? En ik gun iedereen de kans en mogelijkheid om hun dromen waar te maken. Doe je mee?