Houd je niet van ontbijt, dan is dit voor jou:  

Een super shake met alles er op en in. Ik las een onderzoek, dat de hersenen je gevoel van vol zijn, sneller registeren dan je maag en dat heeft te maken met voedsel dat dikker is, deze shake is met de banaan wat dikker en geeft je dus langer en vol gevoel. Daarom heb je minder behoefte aan iets tussendoor. Dit is ook mijn ervaring.   

 

- 1 banaan, en keuze een tweede stuks fruit, aardbei, druiven of appel. 

- één schep Aloë Vera Light Vanille of Chocolade. Deze shakes zijn verkrijgbaar in twee verschillende smaken en bevatten vitaminen, mineralen en niet-genetisch gemanipuleerde soja proteïne. Soja is een proteïne met een laag vetgehalte en is lactosevrij.

- één zakje Forever Supergreens, geef je dag een boost met deze mix van meer dan 20 groenten en fruit waaronder Aloë Vera, spinazie, boerenkool, broccoli en goji bes. Deze krachtige mix bevat vitamine E, ter bescherming van gezonde cellen en weefsels. De vitamine C in Supergreens draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid en moeheid.

- Met ARGI+ kunt u de hele dag doorgaan en levert u optimale prestaties. Argi+ bevat de perfecte mix van het aminozuur L-Arginine en verschillende synergetisch werkende vitamines. 

- daarbij doe je vocht tot alles net onder staat, dat kan van alles zijn, als het maar er geen vet of suikers bevat. Ik doe zelf altijd Optimel limoen, maar kokosdrink, Alpro kan ook (alhoewel dat vaak meer vet bevat), net wat je lekker vindt.   

 

Eventueel aan te vullen met Aloë Vera Berry en Aloë Vera Honing.  

Dit alles ruim een minuut in de blender en genieten maar.