19 mei ·2018Harro de Olde heeft Hugo's for ever FIT beoordeeld — Harro is een ex collega van mij die nog ik regelmatig spreek 

Hugo vertelde me over zijn bedrijf en vroeg of ik interesse had. Hij gaf me uitleg over de verschillende producten en goed/gericht advies over wat voor mij geschikt zou kunnen zijn. Dit was een prettig gesprek. Ik gebruik nu onder andere ARGI+ tijdens het sporten en de langeafstandswandelingen die ik maak. Ik merk dat het direct werkt, energie geeft en helpt om vol te houden. Het is een oppepper/boost zonder de suikerkick die energy drankjes normaal geven. Het smaakt lekker en de smaak blijft goed, ook na een aantal uren in de hitte lopen. Mij helpt dat in ieder geval om genoeg te blijven drinken. 

 

21-08-2018 Marisa Evelo is een kennis van mij uit het Lichtwerk. Als titel mocht ik zeggen: 

 

De C9 was voor mij als hoog sensitief persoon een heel geschikte detoxkuur.

Ik heb de C9 gekozen omdat ik hoogsensitief ben en wilde detoxen.
De Aloë Vera leek me een mooi zacht product om de detox mee te doen. Behalve de Aloë Vera drank krijg je supplementen en mag je ook verschillende groenten en fruit eten en vanaf de 3e dag zelfs een lichte avondmaaltijd. Dat vond ik heel fijn.
De eerste 2 dagen waren pittig. Omdat ik niet verder wilde afvallen dan het bereikte gewicht op de 2e dag, heb ik daarna het dieet aangevuld met meer van de toegestane producten. Dat lukte prima.
Mijn darmen zijn prachtig schoon. Ook nu na 6 weken nog.

Feedback voor foreverliving:
ik vond het echt te gek voor woorden dat er geen geschikt maatscheepje bij de poeder voor de shake zat. Zeker gegeven de prijs vd detoxkuur.
Op een gegeven moment heb ik daarom niet tot het diepere randje je boel afgeschud, maar gewoon een volle maatschep gebruikt. Daardoor kwam ik aan het einde vd kuur wel in de problemen.

De persoonlijke begeleiding door Hugo was ook top!